Hjælp
Indtast dit voucher nr. her
Her finder du dit voucher nummer...
Voucher front Voucher - Forside
Voucher back Voucher - Bagside

KARRIERE HOS BELLEVUE

 

Gå til Bellevue Business forside


 

Tænder du på at skabe øjeblikke af lykke? Vil du være med til at sætte agendaen på markedet for oplevelsesgaver - i Danmark og i udlandet? Brænder du for at arbejde i et inspirerende miljø, hvor hver dag er en uforglemmelig oplevelse i sig selv?

Hos Bellevue A/S lever og ånder vi for unikke oplevelser. Vi skaber dem, sælger dem, tester dem, forbedrer dem, udlever dem - og vi elsker det. Vi har mere end 650 oplevelser på hylden, og der kommer hele tiden nye til. Helikopter, Racerbil, ATV, Rib båd, Vandscooter, Tur i Ferrari, Gondol, Moutainbike, Havkajak, Matchrace, Klatring, Geoevent, Vandski, Surfing, Sundhed og Livsstil, Hotelophold, Wellness, Badeland, Middag, Brunch - vi har det hele.

Bellevue A/S har domicil centralt i Aalborg og består af 40 håndplukkede medarbejdere og en række tilknyttede guider. Vi er ambitiøse og har forrygende travlt med at udvikle markedet for unikke oplevelser - næste år kan vi fejre 10 års jubilæum. I 2010 og 2011 modtog vi Gazelleprisen.

 

LEDIGE STILLINGER

Vi har pt. ingen ledige stillinger

 

VI ER ALTID PÅ JAGT EFTER NYE TALENTER

Hvis du mener du kan bidrage Bellevue noget nyt er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@bellevuetours.dk. eller send dit brev til vores hovedkontor. Bellevue A/S, Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg Mrk. Uopfordret ansøgning.

 


Gå til Bellevue Business forside

Banner firmalogin 1

BELLEVUE BUSINESS

Bellevue Business er en del af Bellevue A/S.

Vi sælger oplevelser til private og erhverv.

Smiley ordning

PERFEKTE FIRMAGAVER

Jubilæumsgaver

Firmajulegaver

 

 

Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg

70 20 60 78 /  info@bellevue-as.dk

 

X