Hjælp
Indtast dit voucher nr. her
Her finder du dit voucher nummer...
Voucher front Voucher - Forside
Voucher back Voucher - Bagside

HANDELSBETINGELSER

 

Gå til Bellevue Business forside


 

Handelsbetingelserne gælder for online salg fra bellevuebox.dk og bellevuebusiness.dk

 

BETALING

Ordren fremsendes når betaling er modtaget. Vejledning står på rejsebeviserne og forlystelsesbeviserne. Ønskes yderligere oplysning kan Bellevue A/S kontaktes på 70 20 60 78.

 

LEVERING

Når du har modtaget en ordrebekræftelse fra Bellevue A/S, bedes du kontrollere, om der er overensstemmelse mellem ordre og ordrebekræftelsen og straks gøre Bellevue Tours opmærksom på eventuelle afvigelser.

 

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Levering af varer fra Bellevue A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelse af varer sker med Post Danmark i overensstemmelse med de i ordrebekræftelsen angivne oplysninger. Alle produkter sendes som pakke af hensyn til forsikring.

Hvis ordre og betaling er modtaget inden kl. 15.00 leveres produktet normalt indenfor 2 arbejdsdage med Post Danmark.

 

RISIKO FOR VARERNE

Risiko for varer købt hos Bellevue A/S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

REKLAMATION

Reklamation skal ske snarest muligt og inden for rimelig tid efter det tidspunkt efter det tidspunkt, hvor kunden har eller burde have opdaget manglen. Du kan kontakte os på tlf: 70 20 60 78 eller mail: info@bellevuetours.dk

 

RETUR/FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, kan varen returneres indenfor de første 14 dage, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dog naturligvis under forudsætning af at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den.

Du kan returnere varen til os med posten. Du har også ret til at fortryde dit køb ved ikke at modtage varen. Hvis du benytter retten til at nægte modtagelse, kan udgiften til returfragten pålægges dig, hvis bellevuebox.dk bliver opkrævet dette. Vi opfordrer til at varen pakkes forsvarligt og sikkert, vedlagt kopi af ordrebekræftelse.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen.

Varen samt kopi af ordrebekræfelsen kan sendes til:


Bellevue A/S
Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg


Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

PRIS OG BETALING

I denne butik kan du bestille og betale online. Alle priser i denne webshop på adressen - er angivet i DKK og inkl. 25 % moms. Priserne er dagspriser.

Når du handler med bellevuebox.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@bellevuetours.dk

På bellevuebox.dk kan der betales med:

- Dankort
- eDankort
- VISA
- Mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling på bellevuebox.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bellevuebox.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

GYLDIGHED

Rejsebeviser og forlystelsesbeviser er gyldige i 3 år fra købsdato. Du kan se udløbsdatoen ved at logge ind med dit Vouchernummer på Bellevuebox.dk. Fornyelse skal ske inden udløbsdatoen. Der tages forbehold for udsolgte datoer og specialarrangementer. Rejsebeviset kan ikke omsættes til kontanter eller kombineres med andre tilbud.

Bemærk! Rejsebeviser og forlystelsesbeviser modtaget som firmagave, har kun gyldighed til den påtrykte udløbsdato og kan ikke fornyes.

 


Gå til Bellevue Business forside

Banner firmalogin 1

BELLEVUE BUSINESS

Bellevue Business er en del af Bellevue A/S.

Vi sælger oplevelser til private og erhverv.

Smiley ordning

PERFEKTE FIRMAGAVER

Jubilæumsgaver

Firmajulegaver

 

 

Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg

70 20 60 78 /  info@bellevue-as.dk

 

X