Hjælp
Indtast dit voucher nr. her
Her finder du dit voucher nummer...
Voucher front Voucher - Forside
Voucher back Voucher - Bagside

Jubilæumsgaver

Ti, tyve, fyrre eller måske halvtreds år i samme virksomhed. I langt de fleste virksomheder er der tradition for at give jubilæumsgaver, når en loyal medarbejder kan fejre jubilæum på arbejdspladsen. Men som virksomhed kan det være vanskeligt at finde de helt rigtige jubilæumsgaver, der påskønner jubilaren og den indsats, vedkommende har ydet gennem de sidste mange år.

Hos Bellevue har vi gjort det nemt for dig og din virksomhed at finde de helt rigtige jubilæumsgaver. For selvfølgelig skal trofaste ansatte da anderkendes med skønne jubilæumsgaver. Måske er du invitereret til jubilæum som kunde, leverandør eller samarbejdspartner. Uanset, så sikrer vores store og spændende udvalg af jubilæumsgaver, at du ikke møder tomhændet op til jubilæet. Tværtimod er der garanti for at vække masser af glæde med vores udvalg af jubilæumsgaver! Og husk - vi har en lang række fantastiske oplevelsesgaver og unikke designvarer i mange forskellige prisklasser.Personalerabat på oplevelser til dig selv eller som gave

På Bellevue Business har vi samlet et væld af oplevelser til særligt favorable priser. Oplevelser, som du køber med attraktiv personalerabat. Oplevelser, du kan købe til dig selv eller vælge at give i gave. Måske er det dig selv og din udkårne, der trænger til en fantastisk oplevelse sammen. Måske står du og mangler en gave til weekendens fødselsdag? Er du inviteret til bryllup? Jagter du gaven til din veninde? Til aftenens værtinde? Til din mor eller til din far? Er gaven til én, der er vild med fart og spænding? Skal gaven indeholde lækker mad? Skøn wellness? Eller afslapning på hotel?

Med vores enorme udvalg af oplevelser er der noget for enhver smag og til enhver anledning. Og vi arbejder hele tiden på at kunne tilføje flere oplevelser til vores sortiment, som du kan købe - og ovenikøbet få personalerabat på. Sagt med andre ord, så er der altså masser af kontante rabatter at hente, når du går på jagt efter de bedste oplevelser hos os.


De perfekte jubilæumsgaver med smag

Hvorfor ikke glæde med en spændende smagsoplevelse? Med vores smagsoplevelser inden for vin, kaffe, the og cognac giver du nemlig anderledes jubilæumsgaver fulde af smag. Den heldige jubilar bestemmer helt selv, om han eller hun vil deltage i en professionel smagning, eller ønsker at få tilsendt lækre smagsvarianter af kaffe, the, vin eller cognac. Uden tvivl jubilæumsgaver, der vil vække opsigt på gavebordet!

BELLEVUE BUSINESS

Bellevue Business er en del af Bellevue A/S.

Vi sælger oplevelser til private og erhverv.

Smiley ordning

PERFEKTE FIRMAGAVER

Jubilæumsgaver

Firmajulegaver

 

 

Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg

70 20 60 78 /  info@bellevue-as.dk

 

X