Hjælp
Indtast dit voucher nr. her
Her finder du dit voucher nummer...
Voucher front Voucher - Forside
Voucher back Voucher - Bagside

Firmajulegaver

Hos Bellevue ved vi, at det kræver mange overvejelser og god tid at finde de helt rigtige firmajulegaver. - Og det er uanset, om det er til medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder eller leverandører.

Firmajulegaver er nemlig ikke bare en tilfældig gave. Tværtimod er firmajulegaver gaver, der får modtageren til at føle sig påskønnet og værdsat. Der er altså god værdi i at glæde med firmajulegaver. Og hvis du og din virksomhed ikke allerede er gået i gang med at tænke over, hvad årets firmajulegaver skal være, så lad os hjælpe dig. Vi har nemlig flere års erfaring med at hjælpe virksomheder til at finde de helt rigtige julegaver, der vil vække glæde hos alle. Og vi har naturligvis masser af ideer til unikke firmajulegaver.Personalerabat på oplevelser til dig selv eller som gave

På Bellevue Business har vi samlet et væld af oplevelser til særligt favorable priser. Oplevelser, som du køber med attraktiv personalerabat. Oplevelser, du kan købe til dig selv eller vælge at give i gave. Måske er det dig selv og din udkårne, der trænger til en fantastisk oplevelse sammen. Måske står du og mangler en gave til weekendens fødselsdag? Er du inviteret til bryllup? Jagter du gaven til din veninde? Til aftenens værtinde? Til din mor eller til din far? Er gaven til én, der er vild med fart og spænding? Skal gaven indeholde lækker mad? Skøn wellness? Eller afslapning på hotel?

Med vores enorme udvalg af oplevelser er der noget for enhver smag og til enhver anledning. Og vi arbejder hele tiden på at kunne tilføje flere oplevelser til vores sortiment, som du kan købe - og ovenikøbet få personalerabat på. Sagt med andre ord, så er der altså masser af kontante rabatter at hente, når du går på jagt efter de bedste oplevelser hos os.


Bredt sortiment af firmajulegaver

Når du lader Bellevue hjælpe med at finde årets julegave til både ansatte og kunder, kan du være sikker på at finde de helt rigtige gaver. Vores sortiment rummer både fantastiske oplevelsesgaver og kendte mærkevarer. Og begge dele spreder masser af glæde! Kan du måske forestille dig, at dine ansatte ikke har lyst til at lukke øjnene i en blød hotelseng, når julegaven er et hotelophold? Vil de ikke nyde at få skønne smagsoplevelser som fx en god middag, en lækker brunch eller en cognac- eller vinsmagning? Og hvem vil ikke gerne dekorere sit hjem med fx skåle og lysestager fra Georg Jensen?


Ultimativ valgfrihed

Med os som gaveleverandør kan medarbejderne helt selv vælge deres julegaver blandt et sortiment, som du og virksomheden har sammensat i samarbejde med os. At give medarbejdere mulighed for at vælge deres egen julegave sikrer, at alles ønsker bliver opfyldt. Lad dem vælge mellem alt fra skønne oplevelsesgaver til flotte designvarer. Vi sammensætter naturligvis individuelle tilbud på firmajulegaver, og vi har julegaver i alle prisklasser.


Den bedste service

Vores erfarne sælgere har bred erfaring i at rådgive om firmajulegaver. Så har du lyst til at høre om mulighederne, så tøv endelig ikke med at kontakte Bellevue. Vi vil rigtigt gerne være din og din virksomheds næste leverandør af firmajulegaver. Vi lever nemlig af at give gode oplevelser!

BELLEVUE BUSINESS

Bellevue Business er en del af Bellevue A/S.

Vi sælger oplevelser til private og erhverv.

Smiley ordning

PERFEKTE FIRMAGAVER

Jubilæumsgaver

Firmajulegaver

 

 

Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg

70 20 60 78 /  info@bellevue-as.dk

 

X