Hjælp
Indtast dit voucher nr. her
Her finder du dit voucher nummer...
Voucher front Voucher - Forside
Voucher back Voucher - Bagside

Firmagaver og personalegaver

Mangler du firmagaver til dine kunder? Til en leverandør? Til en samarbejdspartner? Du finder altid et væld af spændende og attraktive firmagaver hos Bellevue. Og om du leder efter personalegaver til dine medarbejdere, så er vores udvalg bestemt ikke mindre. Vores sortiment af både oplevelsesgaver og flotte designvarer sikrer, at du altid finder de helt rigtige personalegaver. – Og det er uanset, om det er personalegaver til medarbejdere i forbindelse med jubilæum, jul, bryllup, fødselsdag eller anden mærkedag.Personalerabat på oplevelser til dig selv eller som gave

På Bellevue Business har vi samlet et væld af oplevelser til særligt favorable priser. Oplevelser, som du køber med attraktiv personalerabat. Oplevelser, du kan købe til dig selv eller vælge at give i gave. Måske er det dig selv og din udkårne, der trænger til en fantastisk oplevelse sammen. Måske står du og mangler en gave til weekendens fødselsdag? Er du inviteret til bryllup? Jagter du gaven til din veninde? Til aftenens værtinde? Til din mor eller til din far? Er gaven til én, der er vild med fart og spænding? Skal gaven indeholde lækker mad? Skøn wellness? Eller afslapning på hotel?

Med vores enorme udvalg af oplevelser er der noget for enhver smag og til enhver anledning. Og vi arbejder hele tiden på at kunne tilføje flere oplevelser til vores sortiment, som du kan købe - og ovenikøbet få personalerabat på. Sagt med andre ord, så er der altså masser af kontante rabatter at hente, når du går på jagt efter de bedste oplevelser hos os.


Hvorfor give firmagaver og personalegaver?

Der er mange fordele ved at give både medarbejdere, kunderelationer og samarbejdspartnere attraktive firmagaver og personalegaver. Personalegaver motiverer de ansatte. De skaber øget trivsel og engagement. De er med til at fastholde og tiltrække medarbejdere.

Firmagaver til fx kunder og leverandører er med til skabe og opretholde relationer. De skaber loyalitet, og styrker i sidste ende samarbejdet. Firmagaver og personalegaver er altså til gavn for både virksomhed, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

BELLEVUE BUSINESS

Bellevue Business er en del af Bellevue A/S.

Vi sælger oplevelser til private og erhverv.

Smiley ordning

PERFEKTE FIRMAGAVER

Jubilæumsgaver

Firmajulegaver

 

 

Ved Stranden 9B, 9000 Aalborg

70 20 60 78 /  info@bellevue-as.dk

 

X